Har du fået en skade på din bil? Hos Focus Auto sætter vi en stor ære i at reparere din bil. Vi står altid klar til at hjælpe dig med reparation af bil. Vi bruger meget tid på en god dialog med kunden, så du er med hele vejen og så du er sikker på at der ikke opstår uforudsete omkostninger.

Når din bil bliver repareret hos os, vil vores mekaniker give dig et tilbud på hvad din reparation kommer til at koste inden vi går i gang med reparation af din bil. Vi står altid klar med en kvalificeret løsning på dit problem.

Reparation af bil i Lyngby

Hos Focus Auto tilbyder vi professionel reparation af biler, men derudover kan vi også tilbyde indvendig og udvendig rengøring af din bil, forhandling af biler mm.

Ved hjælp af fejlfindingsudstyr kan vi lokalisere de eventuelle fejl din bil måtte have, vi kan udbedre skaden på din bil uanset årgang og mærke.

Vi holder til i Lyngby på Sjælland, og tilbyder reparation af biler til gode priser, med kvaliteten i top. Vi sørger for at du er tilfreds med reparationerne og resultatet hver gang.

Der er ingen reparationer der er for komplicerede, for store eller for små til at vi ikke kan klare dem.

Vi tilbyder at du kan få en lånebil af os, så du har en bil indtil din egen bil er klar igen. Vi bestræber os på at udføre reparationen af din bil hurtigst muligt, så du kan få din egen bil tilbage igen.

Vi kan blandt andet tilbyde: 

  • Bremseskift/klodser
  • Olieservice
  • Dækskift
  • Motor
  • Tandrem
  • Klargøring

Kontakt os for at hør mere om reparation af bil

Så hvis du har brug for hjælp til reparation af din bil, dækskifte eller et serviceeftersyn, så er du velkommen til at ringe til os på 31 71 12 61 også tager vi en snak om hvad vi kan gøre for dig.